DEVOLUCIONS I CANCELACIONS

JANÉ SANTACANA, S.L. no garanteix als seus Clients la disponibilitat ni el termini de lliurament dels productes que s'ofereixen des de la pàgina web, excepte la dels productes en els quals expressament se citi una determinada garantia o disponibilitat.

JANÉ SANTACANA, S.L. garanteix als seus clients la possibilitat d'anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l'anul·lació es comuniqui abans de que la comanda hagi estat posada a la disposició del transportista pel seu enviament, exceptuant les comandes que comportin una personalització dels nostres productes. , en aquest cas es podrà anular la comanda si els productes no han estat personalitzats encara.

 

- Productes defectuosos Donat el caràcter del producte, s'admetran devolucions d'aquells productes  que presentin trencaments a causa del transport o deteriorament, previa demostració per part de l’empresa de transport, per a això el Client disposarà d'un termini de set dies naturals des de la recepció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per reemplaçar-lo per un de nou en perfecte estat i sense cap càrrec addicional.

Si el producte no es troba disponible, JANÉ SANTACANA, S.L. procedirà a retornar l'import que el client hagi abonat, incloses les despeses d'enviament proporcionals, si es que n’hi ha hagut en el moment la compra i d'acord a la forma de pagament utilitzada en la compra.

Si un producte és diferent al sol·licitat pel Client i li  fos lliurat per error de JANÉ SANTACANA, S.L., aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional pel Client.

La resta de devolucions que no siguin descrites en els punts anteriors, seran objecte d’avaluació per part del nostre departament tècnic de la nostra empresa i resta sota la decisió final de JANÉ SANTACANA, S.L.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d'articles de la nostra Botiga pot contactar amb el departament d'Atenció al client via correu electrònic a: janesantacana@janesantacana.com o per telèfon 93.898.82.05.