Política de Privacitat

Som Jané Santacana S.L., els propietaris d'aquesta web.

Aquest site www.janesantacana.com, compleix amb la normativa vigent de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).

Li confirmem que no cal ens faciliti cap dada de caràcter personal, per a la navegació per aquesta web.

Els casos en què pot donar-nos les seves dades, són els següents:
- Si adquireix un dels nostres productes o serveis.
- Si és el nostre client, proveïdor o col·laborador.
- Si es subscriu al nostre Blog, Newsletter, oferta.
- Si descàrrega algun dels nostres materials gratuïts.
- Si ens escriu mitjançant el formulari de contacte del web.
- O si ens envia un email.

En aquestes ocasions, les dades poden ser incorporades a un fitxer del que nosaltres som responsables, tant de la seva gestió com del seu tractament. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que prenem totes les mesures de seguretat necessàries perquè així sigui. Només farem servir les seves dades, per a la finalitat per la qual ens els ha donat.
En el cas que se subscrigui a la nostra Newsletter, Bloc, o descarregui algun dels nostres materials; rebrà totes les novetats de la nostra web, informació dels nostres productes i serveis, i qualsevol contingut d'altres professionals externs a la nostra empresa, que pugui ser del seu interès.
Els usuaris que vulguin accedir a les dades, rectificar-les o cancel·lar-los; poden enviar un e-mail a janesantacana@janesantacana.com, i els explicarem com exercir els seus drets d'oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització.

Abans de finalitzar, volem recordar-li, que l'accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies. Li deixem l'enllaç perquè pugui consultar la nostra política de cookies.

Si té qualsevol dubte en relació al tractament de les seves dades i de la seva privacitat, pregunteu-nos i l'hi aclarirem.